Workshop Communicatie met dieren vanuit de 5e dimensie

De meest sprookjesachtige workshop van Nederland....

Het is je vast wel opgevallen dat je huisdier zich af en toe vreemd gedraagt. Alsof er een soort bewustzijn in zit. Je zelf afvragend wat hij of zij jou probeert te vertellen. Misschien zijn je de fantastische bijna ongelofelijke filmpjes op Facebook met dieren opgevallen. Of valt het je op dat je voortdurend een merel in je tuin hebt of iedere keer een bepaalde vlinder ziet. Waarschijnlijk vraag jij je af of dit misschien een boodschap is van je overleden dierbare….Wel; dit is de 5e dimensie en ze hebben je heel veel te vertellen. Leer de spirituele betekenis en gedrag van Vogels, paarden, honden, katten. Vlinders, herten en alle andere dieren lezen tijdens deze sprookjesachtige workshop.

Voordat we het bos in gaan naar één van de meest spirituele plekken in Gelderland om daar contact te maken met de dieren en misschien wel contact te maken met je overleden huisdier, gaan we vooraf een Karmische opstelling met paarden doen. We laten ons opnemen in de kudde. De dieren vertellen ons feilloos waar jij vast zit in je emoties, mee genomen uit vorig levens. Laat je betoveren door de ware magie van dieren.......

Uiteraard wordt ook deze workshop weer met een fantastische lunch en incl. koffie en thee aan geboden.

* Lunch is onder voorbehoud en is afhankelijk van de corona-ristricties


Binnnen 7 dagen na het versoepelen van de corona-maatregelen gaan we van start met deze geweldige workshop. Dus schrijf je nu alvast in om jouw plek te reserveren!!

Inschrijfformulier workshop Communicatie met dieren vanuit de 5e dimensie

Voor en achternaam  
Telefoonnummer  
E-mailadres  
Je vraag......  
Bijzonderheden  
  


Tarief: 165,-

Duur: 4 uren (met mogelijke uitloop).

Start: maart 2021

Aanmelding uitsluitend via het inschrijfformulier.

Workshop communicatie met dieren vanuit de 5e dimensie