De meest bijzondere workshops op gebied van zelfontwikkeling van Nederland


Hemel op Aarde is mogelijk......

Ondek de magie van de paarden en de kracht van Astrologie tijdens mijn bijzondere workshops

Waar aardse energie met kosmische kennis versmeltZou het niet geweldig zijn om toch indirect met je tweelingziel verbonden te zijn? En vooral gelijkgestemde zielen te ontmoeten die net als jij vechten tegen eenzaamheid, verdriet of frustratie?

Heb jij je tweelingziel ontmoet? Of heb je het verlangen om je tweelingziel te ontmoeten? Zie je toevalligheden die niet toevallig zijn, zoals dubbele getallen? Ervaar je een zwaar gemis en verlangen? Je tweelingziel kan in dit leven fysiek in je leven zijn, maar hij/ zij kan ook overleden zijn. Je krijgt te maken met andere dimensies waar je het bestaan nog niet van kende. Door persoonlijk karma en familiekarma, meegenomen vanuit vorige levens worden deze verbindingen in het hier en nu vaak verstoord en stopt de communicatie. Gedurende deze workshop leer jij je openstellen voor andere dimensies. Je leert communiceren via je dromen,

emoties en gevoelens. Een totaal andere realiteit dan die we tot nu toe gewend zijn.

Tijdens deze workshop leer je de spirituele achtergrond van tweelingzielen. We gaan d.m.v. een astrologische opstelling kijken naar je persoonlijk karma, emoties en angsten die jou tegen houden om je te verbinden. Hiermee brengen we de aardse en kosmische energieën bij jou in balans. Je leert je openstellen voor en waarnemen van andere dimensies en andere realiteiten.

Onderdeel van de workshop zijn natuurlijk koffie/ thee en een gezellige lunch

Aanvang: 9 sept.

Locatie: Vierhouten

Tarief: 155,- pp


Inschrijfformulier Deelname workshops

Meer en meer mensen worden zich bewuster en voelen dat ze zich willen bevrijden van innerlijke druk. Verantwoordelijkheden die door hun familie en achtergrond bepaald werden. Heb je het gevoel dat je te veel verantwoording draagt en worstel je met schuldgevoel voor de familie (vaak aanwezig als er een familielid zoals een broer, zus of ouder is overleden of als 1 van de ouders het gezin verlaten heeft) of heb je het idee dat je vast zit in de patronen van één van je, of van beide ouders? Voel jij je depressief en machteloos maar zie je dit ook bij een ander familielid? Dan kan het goed mogelijk zijn dat je met het karma van één van je (voor)ouders of familielid bent belast wat misschien wel helemaal niet bij je hoort. Raak je voortdurend in een (innerlijk) conflict met de overtuigingen van je familie en voel jij je daardoor niet begrepen en eenzaam? Dan kan het zijn dat jij degene bent die bepaalde karmische patronen van de familie voor de volgende generaties moet doorbreken. Vaak een teken dat je een oude ziel bent die deze verantwoording op zich genomen heeft.

Tijdens deze spectaculaire workshop werken wij met karmische astrologie en (familie)opstellingen met paarden.

- Waarom ben ik geïncarneerd in deze bloedlijn?

- Wat zijn mijn karmische verantwoordelijkheden ten aanzien van mijn familie en de bloedlijn waar ik in ben geïncarneerd?

- Hoe leer ik persoonlijk karma van familiekarma onderscheiden?

- Hoe doorbreek ik emoties en verantwoordelijkheden die niet langer bij mij horen?

- Het inzicht en antwoorden op je angsten, machteloosheid, verdriet en andere emoties die je nooit hebt kunnen plaatsen.

- Hoe bereik ik innerlijke rust en acceptatie zonder schuldgevoel?

Aanvang: 23 sept. a.s. om 15.00

Locatie: Vierhouten

Tarief: 165,- pp

Voor inschrijvingen mail naar: dgevantoor@gmail.comAndere workshops:


unieke familieopstellingen met paarden

en Astrologische begeleiding


Waarom paarden? Paarden zijn intens zuiver en spiegelen op een magische wijze de blokkades maar ook de oerkracht van mensen.

Mijn workshops maken paarden toegankelijk voor mensen die nooit of lange tijd niet met paarden in aanraking zijn geweest. Mijn paarden hebben allemaal een verhaal van verwaarlozing tot mishandeling. Al mijn paarden train en leid ik zelf op tot ware hulpverleners. In combinatie met een fantastische authentieke Boeren workshoplocatie waar iedereen zich thuis voelt.

Voel de Rust, Ruimte en Natuur van dit kleine paarden-mensenparadijs. Stel je es voor, een moment weer je zelf mogen zijn waar niemand je veroordeelt. Binnen deze veilige en liefdevolle omgeving kun jij, je zonder oordeel en schaamte laten gaan.

Je wordt door mij en mijn speciaal getrainde paarden op professionele wijze door je blokkades heen begeleid naar je ware zelf. Nieuwgierig geworden? Maar je kunt je er nog geen voorstelling van maken hoe zo een workshop gaat?

Kijk dan voor een impressie van mijn workshops, de videos op deze pagina. Wil je toch liever eerst een afspraak voor een persoonlijk Astrologisch consult maken gebruik dan de knop hieronder!
De meest sprookjesachtige workshop van Nederland....

Het is je vast wel opgevallen dat je huisdier zich af en toe vreemd gedraagt. Alsof er een soort bewustzijn in zit. Je zelf afvragend wat hij of zij jou probeert te vertellen. Misschien zijn je de fantastische bijna ongelofelijke filmpjes op Facebook met dieren opgevallen. Of valt het je op dat je voortdurend een merel in je tuin hebt of iedere keer een bepaalde vlinder ziet. Waarschijnlijk vraag jij je af of dit misschien een boodschap is van je overleden dierbare….Wel; dit is de 5e dimensie en ze hebben je heel veel te vertellen. Leer de spirituele betekenis en gedrag van Vogels, paarden, honden, katten. Vlinders, herten en alle andere dieren lezen tijdens deze sprookjesachtige workshop.

Voordat we het bos in gaan naar één van de meest spirituele plekken in Gelderland om daar contact te maken met de dieren en misschien wel contact te maken met je overleden huisdier, gaan we vooraf een Karmische opstelling met paarden doen. We laten ons opnemen in de kudde. De dieren vertellen ons feilloos waar jij vast zit in je emoties, mee genomen uit vorig levens. Laat je betoveren door de ware magie van dieren.......

Uiteraard wordt ook deze workshop weer met een fantastische diner en incl. koffie en thee aan geboden.

Aanvang: 15 juli om 15.00

Locatie:

Tarief: 165,- pp


Voor inschrijvingen workshops mail naar:

dgevantoor@gmail.com of bel/ whatsapp 0640593512