Lilith, De Oerkracht van de Vrouw

Ben je ook klaar met 2000 jaar onderdrukking? Heb je te maken gehad met narcisme, onderdrukking en/ of emotioneel geweld in relaties, op de werkvloer of in je gezin? Wil jij de kracht in jezelf terug vinden? Schrijf je dan snel in voor deze fantastische workshop!

Maak kennis met Lilith, zij is de eerste vrouw van Adam. Lilith is een mythologisch wezen die volgens het christen en Jodendom demonische krachten bezat. Ze was de eerste vrouw van Adam die uit het paradijs verbannen werd omdat ze gelijkwaardig wilde zijn aan haar man. Adam smeekte haar terug te komen maar ze bleef weigeren om terug te komen. Eva nam haar plaats in. Eva, de onderdanige, verzorgende. Opmerkelijk want in de Sumerische geschriften werd Lilith aanbeden als hoge priesteres en bezat zij magische krachten.

Lilith is een psychische inhoud die wij allen bezitten en die ervoor zorgt dat je onbewust de meest zware dingen in je leven overleeft. Het is dat deel wat niet met zich laat sollen als het serieus onbedrukt wordt. Zij is de ruwe seksuele duistere kracht en macht in ons waar we door 2000 jaar onderdrukking niet meer naar durven te kijken maar die wel in ons onderbewustzijn actief is. Dit is het gebied waar je op terug kijkt als je dacht de macht en de controle te verliezen en achteraf blijkt dat je er sterker dan ooit uit bent gekomen.

Tijdens deze workshop gaan we doormiddel van Karmische (familieopstellingen met paarden) de emoties blootleggen die ons ervan weerhouden om ons met deze kracht te verbinden.

De vragen, Wat speelde er in mijn familie? Waar voel ik mij onderdrukt? Waar geef ik mijn autoriteit uit handen? Waar zit mijn werkelijke kracht? Tot slot, Hoe kan ik deze energieën toepassen op mijn dagelijks leven zullen tijdens deze fantastische workshop beantwoord worden.

Maak kennis gelijk gestemde vrouwen die allen opzoek zijn naar deze waanzinnige innerlijke kracht.

De workshop wordt uiteraard weer aangeboden met koffie/ thee en een fantastisch vegetarische brunch/ lunch.Wanneer: Niet bekend

Tijd: 11.00 tot 16.00

Tarief: 145,-

Let op = Alleen voor vrouwen. Maximaal aantal deelnemers is 10 pers.

Locatie: Hoeve Urania

Coevorderweg 37, Stegeren