Astroloog Desirée G.E. van Toor

Copyright  ParaHolon-PH Zorg 2008-2018

                                Karma & Reïncarnatie                            

                                 " De les van mijn Tweelingziel"       Kerst Special! 


Zou het niet geweldig zijn om toch indirect met je tweelingziel verbonden te zijn rond de feestdagen? En vooral gelijkgestemde zielen te ontmoeten die net als jij vechten tegen eenzaamheid, verdriet of frustratie?

Vier dan met ons en de paarden 3e kerstdag en hoor alle in en outs over het drama van tweelingzielen. 

Heb jij je tweelingziel ontmoet? Of heb je het verlangen om je tweelingziel te ontmoeten? Zie je toevalligheden die niet toevallig zijn, zoals dubbele getallen? Ervaar je een zwaar gemis en verlangen? Je tweelingziel kan in dit leven fysiek in je leven zijn, maar hij/ zij kan ook overleden zijn. Je krijgt te maken met andere dimensies waar je het bestaan nog niet van kende. Door persoonlijk karma en familiekarma, meegenomen vanuit vorige levens worden deze verbindingen in het hier en nu vaak verstoord en stopt de communicatie. Gedurende deze workshop leer jij je openstellen voor andere dimensies. Je leert communiceren via je dromen, emoties en gevoelens. Een totaal andere realiteit dan die we tot nu toe gewend zijn.

Tijdens deze workshop leer je de spirituele achtergrond van tweelingzielen. We gaan d.m.v. een astrologische opstelling kijken naar je persoonlijk karma, emoties en angsten die jou tegen houden om je te verbinden. Hiermee brengen we de aardse en kosmische energieën bij jou in balans. Je leert je openstellen voor en waarnemen van andere dimensies en andere realiteiten.

Onderdeel van de workshop zijn een fantastisch kampvuur (afhankelijk van het weer) en natuurlijk koffie/ thee en een gezellige kerstlunch. 

Wanneer:

3e kerstdag!

woensdag 27 december a.s.

Tarief: 155,- pp

incl. een heerlijke Kerstlunch, koffie en thee

tijd: 13.00-18.00 (kan uitlopen)

Waar: Hoeve Urania

Coevorderweg 37, Stegeren