Het Mysterie van Tweelingzielen onthult!  

Glastonbury, Engeland

Datum onbekend.

Avelon, daar waar twee werelden elkaar ontmoeten. De plaats vaar Jezus opgeleid werd in de geheime leer en waar  vele heksen naar toevluchten in de middeleeuwen. Voel de krachtige energieën in de haard van het  alle vroegste christendom en het begin van onze hedendaagse  hekserij. Ontdek het mystieke Avelon waar leylijnen elkaar kruizen en Koning Athur en Lady Genevieve begraven liggen.  Je zult verbaasd zijn over de historische feiten over tweelingzielen en de verbinding met Efeze, Turkije. 

Tijdens deze reis krijg je inzichten in de ontsterfelijkheid van je ziel en weet je wat je levensopdracht is. 

Onderdeel van de reis zijn o.a. groepsregresies en karmische opstellingen. 

Dag 1

10.00 – 15.00 aankomst  The Abbyhouse.

16.00 Welkomstwoord

17.00 diner

19.00 Lezing.

Thema; Tweelingzielen zijn in de geschiedenis terug te vinden in tal van legendes en histiorische feiten. Tijdens de lezing hoor je welk verband er is Tussen de legendarische Koning Arthur, Genevieve, Lancelot   en het bekendste voorbeeld van tweelingzielen, Jezus en Maria Magdalena. Tijdens de lezing hoor je ook waarom er zoveel heksen naar Engeland zijn gevlucht en Glastonbury de haard en veilig toevluchtsoord werd voor Heksen. En waarom het alle vroegste christendom hier, op deze plek is ontstaan.  Na de lezing zal je kijk op de hekserij totaal veranderd zijn.

20.00 De inwijdelingen trekken zich terug om in meditatie te gaan als voorbereiding op de inwijding, de volgende morgen.

Dag 2

7.00 in stilte vertrekken we, de inwijdelingen en ik naar een hele bijzondere plek om daar de inwijding te voltrekken in de 1e graad traditionele Hekserij binnen de Great White Mystics.  

Andere deelnemers mogen uitslapen.

9.00 gezamenlijk (feestelijk) ontbijt.

11.00 We maken een fantastische wandeling naar het Mystieke eiland Avelon. De plek waar de twee werelden (van de levenden en doden) ontmoeten! Een hele belangrijke plek in de hekserij maar ook historisch is dit de plaats waar Koning Arthur en Genevieve werden begraven. Een heel bijzondere krachtplek voor spirituelen wereldwijd. Op de heuvel gaan we allen in een geleide meditatie.

15.00 We gaan terug naar Glastonbury om daar een kopje koffie/ thee te drinken en bespreken we je ervaringen tijdens de meditatie.

18.00 diner  (eigen kosten)

19.00 Workshop Communicatie met cijfers en getallen, Kabbalistische numerologie. Inzicht in de geheime leer, de kennis die Jezus, Maria Magdalena, Koning Arthur en Genevieve bezaten. We verdiepen ons in de kabbalistische numerologie.Dag 3

7.00 stiltewandeling en meditatie op historische grond, Abby tuinen. De plaats waar diverse leylijnen elkaar kruizen. Tijdens de stiltewandeling bezoeken we Chalice well waar volgens de legende door Joseph van Aertemah, de oom van Jezus zijn staf in de grond stak en de heilige graal naartoe heeft gebracht. Waarna deze bron ontsprong. We proeven het water waar vele spirituelen, wereldwijd genezende krachten aan toeschrijven.

10.00 ontbijt in glastonbury (voor eigen rekening)

12.00 Karmische opstellingen. Tijdens deze opstelling wordt je terug gebracht naar één van je vorige levens.

15.00 We nemen een kopje koffie of thee iin Glastonbury waarna we uitgebreid kunnen shoppen.  Zeker een aanrader voor alle heksen onder ons!!

18.00 diner in Glastonbury (voor eigen rekening)

19.30 Lezing; De waarheid!

Indrukwekkende en mogelijk schokkende presentatie over de onsterfelijkheid van de ziel en de waarheid over tweelingzielen. Met historisch feitenmateriaal en bewijs dat onze ziel echt onsterfelijk is.

Dag 4

7.00 ontbijt

8.00 Stonehenge

We trekken ons 5000 jaar terug uit de buitenwereld en gaan een dag wandeling maken naar het mysterieuze Stonehenge We bezoeken de waanzinnige en mystieke  megalietenbouwwerk en we laten ons het naadje van de kous uitleggen door onze zeer spirituele en professionele gids.

** Lunchpakket mee nemen (voor eigen rekening)

We nemen vandaag ook onze intrek in de Covenstead en verdiepen ons nog meer in de Hekserij.

Na onze terug komst Nemen we gezamenlijk ons laatste diner samen waarna we natuurlijk ons afscheid met de nieuw verworven kennis in een Engelse pup vieren.

Dag 5

8.00 ontbijt We bezoeken de Goddes Temple in Glastonbury in de ochtend.

We bespreken je spiritualiteit en astrologische ontwikkelingen en nemen we rond 12.00 afscheid van elkaar om terug te gaan naar Nederland met een totaal vernieuwd bewustzijn.

Let op

De inhoud van de reis is onder voorbehoud. Er kunnen zich omstandigheden voordoen waardoor het programma ter plekke aangepast moet worden. Wij vragen van alle deelnemers flexibiliteit.

De heksen onder ons kunnen naar hartenlust shoppen. Degene die nog even van de rust wil genieten is vrij om te wandelen in en rondom Glastonbury.