Trauma en Angstverwerking vanuit vorige levens 


Wat voor jou goed kan zijn, kan voor een ander totaal fout zijn. Goed en slecht karma bestaat niet! Waar we nog denken over goed of slecht betekend in karmische termen; bewust en onbewust karma. We laten ons vaak door onbewust karma (lees=oude emoties) mee trekken en komen hierdoor telkens weer in de zelfde situatie terecht. Een situatie waar we helemaal niet meer in terecht willen komen en toch gebeurd het. Waar het om gaat is dat we onze levenslessen absorberen in onze ziel, zodat we tot een hoger bewustzijn komen (bewust worden) en hiermee andere levensvormen naar een hoger bewustzijn brengen. Wat we meenemen zijn onze angsten en trauma’s.

Tenzij je natuurlijk al verlicht bent, maar dan zou deze workshop niks voor jou zijn!

Ergens achter de trauma’s schuilt een verlangen. Dit is je zielenwens. Hiervoor heb je ervaringen en karaktereigenschappen mee gekregen uit vorige levens, die het mogelijk maken dat jouw zielenwens in vervulling kan gaan. Helaas zit dit bij de meesten van ons bedolven onder een laag trauma en angsten vanuit vorige levens, die in dit leven versterkt worden en waardoor we stagneren in dit leven.

Heb je als kind al geworsteld met een intens verdriet en/ of angsten of fobieën die niet te begrijpen of te verklaren zijn? Heb je het gevoel alsof je er alles aan gedaan hebt om in je leven verder te komen maar stagneer je nog steeds? Word je voortdurend ondermijnd en tegengewerkt in het realiseren van je dromen?

Dan kan ik je met zekerheid zeggen dat je vast zit in een trauma vanuit een vorig leven. Tijdens deze workshop krijg je inzicht in één, mogelijk meerdere levens, waar dit trauma actief is. We kijken door middel van jouw persoonlijke horoscoop en een bijzondere kosmische opstelling naar wat jij nodig hebt om de oude angsten en trauma’s los te laten.

We nemen door middel van een ritueel afscheid van je trauma en verwelkomen je ware zielenbestemming. Je ontmoet tijdens deze workshop andere zielen die op het zelfde pad wandelen als jij.Wanneer:

Nieuwe datum wordt binnenkort bekend gemaakt

 Tarief : 145,- pp 

tijd: 14.00-18.00  (kan uitlopen)
Locatie: Hoeve Urania Coevorderweg 37

Stegeren