Seminar-levensbeschouwelijke reizen


Deze reis wordt in verband met de onrusten in Turkije uitgesteld naar volgend jaar. 

Het Mysterie van Tweelingzielen onthult! Efeze, Turkije

04 otober t/m 11 oktober a.s.

“ Het Mysterie van Tweelingzielen ” Daar waar het 2000 jaar geleden allemaal begon…12 jaar research naar tweelingzielen is afgerond. De resultaten van dit onderzoek zijn verbluffend.Is het een geromantiseerd iets? Is het een fantasie? Bestaan tweelingzielen echt? … …de resultaten zijn  verbluffend.

Tweelingzielen stammen af van een andere tijdlijn. Niet te begrijpen maar verklaart wel waarom het verlangen zo groot is om die ander te willen ontmoeten of bij die ene te willen zijn. Het drama van eenzaamheid…..

Laat je op deze reis mee voeren naar het gebied waar alles begon, witte marmeren straten… stralende zon, watersystemen om de stad koel te houden in dagen van hitte. Schoonheid en ware rijkdom in al zijn vormen…..spiritualiteit ten top…. Tweelingzielen verbonden tot in eeuwigheid. Totdat…….

Tijdens deze fascinerende en mystieke reis gaan we 2000 jaar terug in de tijd. Ontmoet je je zelf in lang vervlogen tijden. Tijdens de groepsregressies brengen we je terug naar jou herinneringen van je vorige levens.Door te zien wie je was en te zien  wat je karma in dit leven is. Je ontdekt de vereniging tussen het mannelijke en

Deze  bijzondere en unieke reis is toegespitst op karma, reïncarnatie en de onsterfelijkheid van de ziel..

Tijdens deze reis krijg je antwoord op vragen zullen beantwoord worden op over::

  • Wie ben ik werkelijk
  • Wat is mijn karma in dit leven?
  • Wie is mijn tweelingziel en waarom ben ik niet bij mijn
  • tweelingziel?wat is de waarheid…..
  • Het nieuwe bewustzijn, is dit de reden dat ik vaak verward ben, vergeetachtig ben en dingen zie die anderen nog niet kunnen zien?   

Voor meer informatie en de reisbeschrijving kun je mailen naar; info@paraholon.nl