Workshop De Erfenis, familiekarma of familiedrama?!


Workshop De Erfenis, familiekarma of familiedrama

Meer en meer mensen worden zich bewuster en voelen dat ze zich willen bevrijden van innerlijke druk. Verantwoordelijkheden die door hun familie en achtergrond bepaald werden. Heb je het gevoel dat je te veel verantwoording draagt en worstel je met schuldgevoel voor de familie (vaak aanwezig als er een familielid zoals een broer, zus of ouder is overleden of als 1 van de ouders het gezin verlaten heeft) of heb je het idee dat je vast zit in de patronen van één van je, of van beide ouders? Voel jij je depressief en machteloos maar zie je dit ook bij een ander familielid? Dan kan het goed mogelijk zijn dat je met het karma van één van je (voor)ouders of familielid bent belast wat misschien wel helemaal niet bij je hoort. Raak je voortdurend in een (innerlijk) conflict met de overtuigingen van je familie en voel jij je daardoor niet begrepen en eenzaam? Dan kan het zijn dat jij degene bent die bepaalde karmische patronen van de familie voor de volgende generaties moet doorbreken. Vaak een teken dat je een oude ziel bent die deze verantwoording op zich genomen heeft.

Tijdens deze spectaculaire workshop werken wij met karmische astrologie en (familie)opstellingen met paarden.

- Waarom ben ik geïncarneerd in deze bloedlijn?

- Wat zijn mijn karmische verantwoordelijkheden ten aanzien van mijn familie en de bloedlijn waar ik in ben geïncarneerd?

- Hoe leer ik persoonlijk karma van familiekarma onderscheiden?

- Hoe doorbreek ik emoties en verantwoordelijkheden die niet langer bij mij horen?

- Het inzicht en antwoorden op je angsten, machteloosheid, verdriet en andere emoties die je nooit hebt kunnen plaatsen.

- Hoe bereik ik innerlijke rust en acceptatie zonder schuldgevoel?

Aanvang: 2021


Tarief: 155,- pp

Ik meld mij aan voor de workshop " De erfenis, familiekarma of familiedrama"webinar KARMA-YOURSELFTarief: 155,-

Duur: 4 uren

Start: 2021

LET OP=

Aanmelding uitsluitend via het inschrijfformulier.