S eminar

H et ontwaken van Tweelingzielen in de 6 e dimensie , K atharen

T arieven september 2023

5 overnachtingen/ 6 dagen incl. koffie, thee alle vegetarische en biologische maaltijden zoals ontbijt, lunch en diner.

Checkin: 11 sept. v.a. 15.00

Vertrek: zaterdag 16 sept. 10.00

Wanneer: 11 september 2023

Tarief: € 1745,- bij een gedeelde kamer incl. alle workshops, trainingen en volpension.

Heb je al eerde deelgenomen aan één van mijn reizen, cursussen of workshops ( korting geldt niet voor de webinars)

dan ontvang je 75,- korting op je boeking.

Toeslag eenpersoonskamer € 155,- (er z ijn momenteel geen 1 pers. kamers beschikbaar.)

We kunnen je eventueel op een wachtlijst zetten voor de 1 pers. kamer

In de reis zijn opgenomen:

- 5 dagen volpension

- Een helder en uniek werkboek.

- Alle workshops, trainingen, lezingen en Astrologische begeleiding.

- Bezoek aan Monsequr, Meditatie-wandeling/ klim naar het kasteel van de Katharen.

- Bezoek aan Rennes le Chateau (Da Vinci code & de heilige graal)

Exclusief

- Lunch op de dag van aankomst en lunch/diner op de dag van vertrek

- entreegelden Excursies

- vervoer van en naar St. Gauderic, vervoer naar excursies, vervoer en overnachting in Saint Baume.

- alle verzekeringen

- frisdranken/ alcoholische dranken


V erleng je reis met een bezoek aan S aint Baume, en de Basilika waar de stoffelijke resten van M aria M agdalena liggen opgebaard.

Ben je eraan toe om alle details over de rol van Tweelingzielen te horen en de verbinding tussen Jezus en Maria Magdalena, haar leven en haar einde te ervaren, ga dan mee naar Saint Marie de la Mer om, als afsluiting de Basilica te bezoeken waar het stoffelijk overschot van Maria Magdalena opgebaard ligt.

Voor de mensen die mee gaan naar Saint Marie de la Mer wordt deze reis is op eigen gelegenheid en is niet een onderdeel van de reis.

Op zaterdag 16 september gaan we met de mensen die mee willen naar Saint Gaum, nabij Marsaille. We vertrekken vroeg in de ochtend naar de kust van Marseille. Een prachtige 3.5 uur durende route langs de Zuidkust van Frankrijk.

Dit is volledig op eigen gelegenheid en kun je zelf in de regio een overnachting of meerdere overnachtingen boeken als je langer wenst te blijven. Uiteraard zal voor deze reis ook een carpool opgezet worden.


Ja, ik wil me graag inschrijven.... Katharen" sept. 2023Maarten, ondernemer

Sinds ik begeleiding kreeg/krijg van Desiree, heb ik zoveel geleerd over mijzelf en de spirituele kant. Het heeft mij bewuster gemaakt hoe ik zelf in elkaar zit. Ik aarde niet in deze maatschappij en wist dat er iets aan de hand was wat dieper in mijn ziel zat. Dit had te maken met mijn onderbewustzijn en blokkades uit mijn vorige levens. Het was fascinerend om naar Desiree te luisteren. Want het klopte helemaal. Lees meer

Renata, 42 jr

Ruim een jaar geleden heb ik Desiree voor het eerst ontmoet. Wat ben ik deze dag dankbaar. Ik was volledig mezelf kwijt, ik worstelde met angsten en had last van nachtmerries, ik zag de toekomst somber in. Na onze eerste ontmoeting besloot ik bij haar in therapie te gaan. Nu ruim een jaar later sta ik al zo anders in het leven, ik ben er nog niet maar dankzij Desiree begin ik mezelf weer te vinden en heb ik weer zin in het leven. Lees meer

Netty, 73 jr, moeder van 4 kinderen

Echt heel bijzonder! Het heeft me nu al geholpen om verschillende blokkades en onbegrip in mezelf helder te krijgen. Desiree kan het gedrag van de paarden zo goed vertalen. het is niet te geloven, maar het werkt echt en het klopt allemaal. Zo leerzaam! Ik kan het iedereen aanraden om aan zo'n workshop deel te nemen! Je zult er geen spijt van krijgen. Het is een verrijking van je leven. lees meer