Dromen over je Tweelingziel, afvragend of hij of zij echt bestaat?  

En weer zit je op een uitstekende plek

Reis met ons mij naar het fantastische Jordanie en ontmoet jouw historische voorgangers.....


Op naar de Nieuwe tijd......

Zoals velen weten heb ik een enorme fascinatie voor het Midden-Oosten. Toen ik in 2012 het eerste keer voet in Jordanië zette en in de voetsporen mocht lopen van Koning Salomon, Koning Sheba, Jezus en Maria Magdalena kreeg ik een droom. Deze droom zag er als volgt uit;

Ik bracht groepen mensen naar historische plaatsen en informeerde ze over de grote veranderingen die eraan zouden komen. Ik zag in de kracht van de Nieuwe tijd, de oude zielen samenkomen en af te stemmen hoe we de mensen zouden begeleiden naar een hoger bewustzijn.Ik zag rood zand, kamelen en paarden .....Nu, anno 2020, in de heat van de chaos van massamigratie en virussen heeft mijn droom zich gemanifesteerd en kan ik zeggen dat


Jordan Desert Journeys & ParaHolon WTC

Brenda van den Brink & Desirée G.E. van Toor


Klik hier voor meer informatie over Brenda van Jordan Desert Journeys

Samen gaan werken om de meest spirituele reizen met Historische achtergrond en Archeologische decor aan te bieden. Wil je als eerste op de hoogte gehouden worden meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Aanmelden nieuwsbrief

www.jordan-desert-journeys.com

Wie is Brenda van den Brink?

Brenda volgt haar droom en passie om als Bedoeïen in de woestijn van Wadi Rum te leven, na wat omzwervingen door andere woestijnen (Petra, Hesma). Een van haar beste herinneringen die haar leven veranderd, is 9 maanden in een tent in de woestijn wonen met de dieren. Verbinding maken met paarden, kamelen, zwerfhonden en katten brengen veel vreugde in haar dagelijks leven. Brenda, die al meer dan 10 jaar in de stilte van de woestijnen leeft, geconfronteerd wordt met goede en moeilijke tijden, ziet meer van haar kwaliteiten aan het licht komen. Ze communiceert met de dieren via telepathie en luistert naar wat ze te vertellen hebben. Ze is 'geadopteerd' in een bedoeïenenfamilie, als dochter, zus van de woestijn. Met het uitwisselen van wijsheid en genezende therapieën die de bedoeïenen al eeuwen doorgeven, is zij in staat je te behandelen met hen en haar vaardigheden om je balans en levensdoel terug te vinden.

Brenda en haar Bedoeïen collega en 'broer' Abdullah hebben Jordan Desert Journeys opgericht. Authentieke bedoeïenenervaringen in en rond de woestijn van Wadi Rum, voor jou, om je te raken met de ziel van het bedoeïenenleven. Als massagetherapeut, heler en persoonlijke coach is Brenda in staat je te begeleiden door moeilijkheden of pijn in fysieke, lichamelijke, en geestelijke problemen, terwijl je in de vredige en stille woestijn verblijft. De energie van het zand en de rotsen voelen werkt als een zachte maar krachtige boost voor je gezondheid en welzijn. Je ziet je basisessentie weer tot leven komen, je pure zelf, je innerlijke kind. Bewust van wat echt belangrijk is in het leven. Veel verloren en vergeten stukjes van jou komen samen als je eenmaal kunt ontspannen, terwijl de gebruikelijke dagelijkse prikkelingen niet aanwezig zijn. Zelfs altijd aanwezige gedachten storen je niet meer.

Op www.jordan-desert-journeys.com vind je meer woestijninformatie en avonturen.