Astrologie, Paarden & keuzevrijheid!

De enige plek waar wetenschap, spiritualiteit en emoties samen komen!


vrijdag 30 sept. Herfst workshop inc. opstelling met paarden


Lilith,

Het gevecht van de onderdrukte vrouw


Lilith, workshop Desiree van Toor Wie is Lilith,

Lilith was de eerste vrouw van Adam en daarmee de absolute gelijkwaardige aan Adam. Ze had macht en controlle, een eneorme sexuele uitstraling en was een adembenemende schoonheid die geen man kon weerstaan. Maar ze werd uit het paradijs verbannen omdat ze vanuit gelijkwaardigheid bovenop wilde liggen wat Adam natuurlijk niet tolereerde. Lilith pakte haar koffertje en vertrok. Maar Adam had niet te behoefte om alleen te willen zijn en schepte een ideaalbeeld van de perfecte gehoorzame vrouw genaamd Eva. Eva werd gecreëerd uit een rib van Adam en werd daarmee gedegradeerd tot de onderdanige gehoorzame zelf wegcijferende vrouw van Adam. Maar Adam raakte verveeld en smeekte Lilith terug te komen. Maar Lilith weigerde om zich over te geven als ondergeschikte en keerde uit haar eigen vrije wil niet meer terug naar het Paradijs. Hiermee werd Liltith door alle kerkelijke instituten als een demon. (hoezo ondersdrukt👿) bestempeld en werd dit deel van onze psyche beladen met schuld en schaamte. .

Deze Mythe beschrijft het innerlijke conflict waar wij dagelijks mee geconfronteerd worden. Het is voor vrouwen de innerlijke strijd; het zorgen en het koesteren van familie, partner en kinderen en daarmee je zelf volledig wegcijferen (de Eva-vrouw) of volledig innerlijk zelfstandig je eigen weg gaan en vanuit creativiteit en seksuele kracht leven (de Lilith-vrouw). Hiermee beschrijf ik dan ook het intense conflict dat met name vrouwen ervaren die hun eigen weg, eigen keuzes maken, geld verdienen en zelfstandig willen leven, overvallen worden door vaak een onbenoembaar schuld en schaamtegevoel. Omdat dit zo diep in ons begraven ligt ervaar je dit door gevoelens van niet voor jezelf op te kunnen komen of niet je dromen en wensen durven realiseren.

Tijdens deze workshop helpen de paarden ons om deze diepe wond van schaamte en schuld bij jou op te sporen en te helen. Omdat Lilith heel mooi vertegenwoordigd is in jouw persoonlijke horoscoop zullen we dan individueel naar de horoscopen kijken. Zodat je met jouw eigen kostbare seksuele levensenergie waar alle creativiteit en doorzettingsvermogen in gebundeld zit, in contact kunt komen.


De confrontatie met Lilith, Het verhaal van mijn cliente,

“Ik zie het niet meer zitten”, zei ze overstuur toen ze mijn praktijkkamer binnenliep. De dingen waar ze vijf jaar geleden tegen aanliep leken zich over de laatste weken met sneltreinvaart te herhalen, zo vertelde ze snikkend.

Ik gaf haar een kopje thee en kalmeerde haar iets door met rustige stem mijn werkwijze als astroloog uit te leggen. Ze leek eventjes te kalmeren maar de paniek sloeg met dezelfde snelheid weer toe. Ze bleef herhalen dat ze er niets van begreep. “Ik ben normaal ontzettend rationeel, " IK ben de favoriet van mijn werkgever, ben moeder van twee prachtige meerderjarige dochters waar ik een goede band mee heb". Bovenal heb ik een man die alles voor me doet. Mijn leven is goed, maar de tranen staan me naderbij dan het lachen. Waarom kan ik dan niet tevreden of gelukkig zijn?. Waarom komen dingen uit mijn verleden weer terug en dacht ik vergeven te hebben terwijl ik nu voel dat dit niet het geval is.

Dat is niet het enige”, zei ze met trillende stem mij polsend of ik haar raar zou vinden als ze uit zou spreken wat ze dacht. Ik knikte bemoedigend en gaf haar een knipoog met de mededeling dat ik niet zo snel meer schrik. Gerustgesteld hervatte ze zichzelf en begon te spreken: “De laatste tijd voel ik bij vlagen iets om mij heen wat ik niet kan plaatsen. "Ik droom de laatste tijd van die hele gekke dingen en word wel 4 keer per nacht wakker". Ik zit zo aan mijzelf te twijfelen dat ik doodmoe ben en niet meer vooruitkom. Dat maakt me nog nerveuser en angstiger als dat ik al ben.” Ik kon de dame geruststellen door uit te leggen dat ze perfect resoneerde op de energieën die aan de gang zijn en kon haar daarmee bevestigen dat ze niet gek was, integendeel lees het volledige artikel verder........


Jouw winst:

- Inzicht in een vorig leven. (groepsregressie)

- Vastzittende wond die via de moederbloedlijn is doorgegeven word zichtbaar.

- Inzichten & verlichting.

- Innerlijke Keuzevrijheid.

- Je krijgt weer levensenergie.

- Je krijgt weer macht & controlle over jouw eigen leven.

- Uitleg over rare gevoelens en ervaringen

- Incl. Opstelling met paarden, Astrologische begeleiding en een heerlijke lunch en een super gezellig kampvuur .

EN jawel, de mogelijkheid om te blijven overnachten

====================================================


Wanneer: vrijdag 30 sept.

Tijd: 15.00 tot 19.00 (kan uitlopen)

Waar: Neerpelt, Belgie

Tarief: 175,- pp.

Gratis overnachten in het betoverende en historische Vlaamse limburg aansluitend op de workshop.....

Heb je een minivakantie nodig neem dan je tent, luchtbed en slaapzak mee, je kunt aansluitend op deze workshop bijven overnachten op Desirée's betoverend landgoed!

Indien je een eigen tent, slaapzak en luchtbed hebt kun je gratis blijven overnachten.

Wil je gebruik maken van de workshoplocatie om te overnachten is de meerprijs op de workshop 50,- pp.

Let wel dat je vooraf moet reserveren om te kunnen blijven overnachten!!!

Inschrijfformulier Workshop Lilith, het gevecht van de onderdrukte vrouw

Wil je ook weten wat de sterren en planeten ons iedere maand te vertellen hebben??

Vergeet je dan niet aan te melden voor de gratis Astrologische forecast. Je kunt iedere 1e van de maand gratis deelnemen aan de Astrologische forecast en zelfs een vraag gratis voorleggen die we tijdens het webinar bespreken. Ga naar meer informatie Astrologische forecast!!


Heerlijk lunchen tijdens de unieke workshop Lilith, Desiree van Toor